Ga verder naar de inhoud

Ocean Of Sound | Sunday Session: Soundwalk Collective with Charlotte Gainsbourg
Gratis luistersessie in 4DSOUND

10/12/23 - 14:00
STUK Studio
14.00 - 18.00 uur

Soundwalk Collective with Charlotte Gainsbourg - Lovotic
Gratis luistersessie in 4DSOUND

Hoe zullen liefde, verlangen en relaties in de toekomst evolueren onder invloed van robots en artificiële intelligentie? Deze vraag stelde het internationale geluidskunst-collectief Soundwalk Collective zich in hun project Lovotic. De steeds verdergaande verstrengeling van mens en machine zal voor nieuwe vormen van intimiteit, gender en seksualiteit zorgen. Om dit te onderzoeken, nodigde Soundwalk Collective acteurs Charlotte Gainsbourg en Willem Dafoe uit, maar ook queer theoreticus Paul B. Preciado en muzikanten Lyra Pramuk and Atom™. Zij droegen met stem, tekst en geluid bij aan een 27 minuten lange compositie die de luisteraar mee neemt in een muzikaal en narratief verhaal. Sommige stemmen werden gecreëerd door zelflerende algoritmes die teksten genereerden op basis van fragmenten uit 20ste-eeuwse teksten over seks en gender.

STUK
7.12 17.12

Ocean Of Sound

Ocean Of Sound is het eerste festival in België met 4DSOUND-technologie. Een zaal met 48 luidsprekers dompelt je onder in een oceaan van geluid. Verwacht twee weekends met ruimtelijke live shows, intieme luistersessies in het donker en een vierdimensionale clubnacht.

Toegankelijkheid

De zaal (Studio) bevindt zich op de vierde verdieping in STUK, maar is vlot te bereiken met de lift.

Ben je rolstoelgebruiker of heb je bepaalde bijzondere noden? Contacteer dan de medewerkers van de festivalpartner. Zij bezorgen je een gepaste plaats en helpen je graag verder.

 • Contact STUK: +32 (0)16 14 66 80 of info@stuk.be
Openingsuren

14.00 - 18.00 uur (doorlopend)

Tickets

Gratis

Contact

Voor alle info rond dit event kan je terecht bij de eventpartner:

 • STUK - Huis voor Dans, Beeld & Geluid
  Naamsestraat 96
  3000 Leuven
  +32 (0)485 47 52 99
  info@stuk.be
  www.stuk.be
Partners
STUK

Events tijdens Ocean Of Sound