Ga verder naar de inhoud

Lerarendag - M Leuven (VOLZET)
DIERIC BOUTS. Beeldenmaker

03/11/23 - 13:45

Tijdens de Lerarendag – M Leuven nodigt M jou en je gezelschap uit te proeven van de expo DIERIC BOUTS. Beeldenmaker. Warre Borgmans en het Geluidshuis nemen je mee in een hoorspel, een gids neemt je op sleeptouw in een rondleiding en napraten kan je met de partners van M bij een hapje en een drankje terwijl je kinderen zich uitleven in een kleine workshop.

Programma

Het programma van de Lerarendag – M Leuven bestaat uit 3 delen die elkaar opvolgen in de tijd. Je kan je inschrijven voor het volledige programma, of kiezen voor één of meerdere onderdelen.

Namiddag

  • 13.45 uur: Meld je aan bij het onthaal en ontvang een goodiebag.
  • 14.00 uur: Het hoorspel ‘Dieric Bouts’ van Het Geluidshuis brengt de kunstenaar tot leven. Met live introductie door Warre Borgmans.
  • 14.50 - 15.00 uur: korte pauze.
  • 15.00 - 16.00 uur: M-gidsen leiden je rond in de expo DIERIC BOUTS. Beeldenmaker. Kies uit de rondleiding op maat van kinderen (lagere schoolaanbod), of jongeren (aanbod voor secundair onderwijs). Hou daarbij rekening met de leeftijd van je eigen kinderen zodat de gidsen hun voorbereiding ter plekke niet dienen aan te passen.
  • 16.00 uur: Infomarkt met een hapje en drankje in museumcafé Barboek. Met een doeplek voor kinderen en infostandjes over het aanbod van M en partners.

Toegankelijkheid

We spannen ons in om de tentoonstellingen toegankelijk te maken voor iedereen. Op de pagina van M kan je de meest relevante toegankelijkheidsinformatie voor een bezoek aan M vinden. Heb je een extra vraag? Aarzel niet om ons te contacteren.

Openingsuren

13.45 - 17.00 uur

Tickets

Gratis met je Lerarenkaart voor de leraar, een extra volwassene en maximum 4 kinderen.

Partners
M Leuven