Ga verder naar de inhoud

Fringe | Nomadic Dijle
Tentoonstelling in de publieke ruimte

24/11/23 - 09/12/23

Nomadic Dijle zoekt nieuwe horizonten op door kunst uit haar traditionele context te halen. Veduta brengt kunstenaars samen op en rond de kruising van de Brusselstraat met de Dijle. Kunstenaars Elias Cafmeyer, Jacob Schoolmeesters en Trees Debacker onthullen met hun diverse praktijk de verschillende lagen van de stad en maken een site-specifieke tentoonstelling die ook onwetende voorbijgangers zal inspireren.

Paep Thoon
25.11

Veduta x Dieric Bouts Klankroute

Het stedelijke landschap in België wordt gekenmerkt door een eclectisch samenraapsel van architecturale stijlen, daterend uit verschillende periodes. Hierdoor worden contrasterende vormen en ritmes gecreëerd in het straatbeeld. Door er een denkbeeldige notenbalk aan toe te voegen ontstaat een partituur. Een muzikaal kwintet beweegt doorheen Leuvense straten en bespeelt de gevels van de gebouwen.

Een initiatief van Elias Cafmeyer. Deze performance maakt deel uit van de Dieric Bouts Klankroute.

Toegankelijkheid

Ben je rolstoelgebruiker of heb je bepaalde bijzondere noden? Contacteer dan de medewerkers van de festivalpartner. Zij bezorgen je een gepaste plaats en helpen je graag verder.

  • Contact Veduta: vedutavzw@gmail.com

Fringe

Dit event is onderdeel van het Fringe expo- en performance-parcours, in het kader van New Horizons | Dieric Bouts Festival. Laat je verrassen door ongekende en nieuwe stemmen tijdens de verschillende performances, en ontdek nieuwe horizonten in een indrukwekkend expo-parcours.

Tickets

Gratis

Contact

Voor alle info rond dit event kan je terecht bij de eventpartner:

Partners
Veduta

Evenementen