Ga verder naar de inhoud

Fringe | Queer Horizons
Queer kunstenaars treden in interactie met elkaar

16/11/23 - 09/12/23

Stap binnen in een wereld waarin traditie wordt uitgedaagd en nieuwe horizonten worden verkend. Vijf queer kunstenaars nemen je mee op een inspirerende reis langs hun universum. Met schilderijen, fotografie, grafisch werk, sculpturen en performances balanceren ze tussen kunst, activisme en elegance. Queer Horizons is meer dan alleen ‘kunst kijken’. Je wordt helemaal ondergedompeld in het queer perspectief. Een ideale kans om dit onontgonnen terrein te verkennen en in dialoog te gaan met de makers zelf.

Expo Leuven en Queer Leuven hosten vijf kunstenaars voor een groepstentoonstelling in Expo Leuven van 16 november tot 9 december 2023. Aileen Kim, Flo*Souad Benaddi, Mimi Wascher, Neoza Goffin en Jarne Elsen krijgen de kans om hun werk tentoon te stellen en in interactie te gaan met elkaar.

Toegankelijkheid

Ben je rolstoelgebruiker of heb je bepaalde bijzondere noden? Contacteer dan de medewerkers van de festivalpartner. Zij bezorgen je een gepaste plaats en helpen je graag verder.

  • Contact Queer Leuven: info@queerleuven.be

Fringe

Dit event is onderdeel van het Fringe expo- en performance-parcours, in het kader van New Horizons | Dieric Bouts Festival. Laat je verrassen door ongekende en nieuwe stemmen tijdens de verschillende performances, en ontdek nieuwe horizonten in een indrukwekkend expo-parcours.

Openingsuren

Donderdag t.e.m. zaterdag van 13.00 uur tot 18.00 uur

Tickets

Gratis

Toegankelijkheid

Gelijkvloers en er is een drempelhulp voor het trapje.

Contact

Voor alle info rond dit event kan je terecht bij de eventpartner:

  • Queer Leuven
    info@queerleuven.be

Evenementen