Ga verder naar de inhoud

Ocean Of Sound | Sunday Session: Adriaan de Roover
Gratis luistersessie in 4DSOUND

17/12/23 - 14:00
Negen jaar geleden maakte ik voor het eerst 4DSOUND mee in Amsterdam. Het is een van de krachtigste en meest verwonderlijke muzikale ervaringen die ik ooit had. Het is een droom om zelf een werk te kunnen maken voor het systeem.
Adriaan de Roover
STUK Studio
14.00 - 18.00 uur

Adriaan de Roover
Luistersessie in 4DSOUND

Adriaan de Roover is een Belgische muzikant en componist van elektroakoestische muziek. Sinds 2013 bracht hij - als Oaktree en onder eigen naam - werk uit via labels als [PIAS], Dauw en Consouling. Adriaan schreef muziek voor installaties, dans en theater (o.a. Aïda Gabriels). Daarnaast heeft hij een maandelijkse radioshow op Kiosk. Met zijn veelzijdige aanpak vindt Adriaan vlot zijn weg naar zowel kunstencentra, concertzalen als nachtclubs. Speciaal voor Ocean Of Sound zal hij een nieuwe compositie voor 4DSOUND creëren. Hiervoor zal hij in residentie gaan bij MONOM in Berlijn.

Credits

Compositie Adriaan de Roover Gespatialiseerd en geproduceerd door Monom Studios, in opdracht van STUK - Huis voor Dans, Beeld & Geluid, voor Ocean Of Sound 2023 In het kader van New Horizons | Dieric Bouts Festival, een initiatief van KU[N]ST Leuven

Ocean Of Sound

Ocean Of Sound is het eerste festival in België met 4DSOUND-technologie. Een zaal met 48 luidsprekers dompelt je onder in een oceaan van geluid. Verwacht twee weekends met ruimtelijke live shows, intieme luistersessies in het donker en een vierdimensionale clubnacht.

Toegankelijkheid

De zaal (Studio) bevindt zich op de vierde verdieping in STUK, maar is vlot te bereiken met de lift.

Ben je rolstoelgebruiker of heb je bepaalde bijzondere noden? Contacteer dan de medewerkers van de festivalpartner. Zij bezorgen je een gepaste plaats en helpen je graag verder.

 • Contact STUK: +32 (0)16 14 66 80 of info@stuk.be
Openingsuren

14.00 - 18.00 uur (doorlopend)

Tickets

Gratis

Contact

Voor alle info rond dit event kan je terecht bij de eventpartner:

 • STUK - Huis voor Dans, Beeld & Geluid
  Naamsestraat 96
  3000 Leuven
  +32 (0)485 47 52 99
  info@stuk.be
  www.stuk.be

Events tijdens Ocean Of Sound