Ga verder naar de inhoud

Dieric Bouts Citygame
Ontdek alles over Dieric Bouts in een wervelende citygame!

In verschillende wijken en buurten
06/11/23 - 14/01/24

Gewapend met een tablet trek je de stad in, en via ludieke (foto-)opdrachten en interessante vragen kom je alles te weten over Dieric Bouts! Wie is hij? Wat deed hij in Leuven? Waarom behoorde hij tot de Vlaamse Primitieven? Het zijn enkele vragen waarop je een antwoord krijgt tijdens dit interactieve stadsspel.

Leerrijk stadsspel over Dieric Bouts

Tijdens dit interactieve stadsspel ontdek je alles over de 15de-eeuwse kunstschilder Dieric Bouts en beleef je het stadscentrum van Leuven op een unieke en ludieke manier.

Wat kan je precies verwachten? Je trekt de stad in en gaat op zoek naar bepaalde locaties, waar je vragen of leuke opdrachten voorgeschoteld krijgt over Dieric Bouts. Zo leer je op een originele manier meer over de kunstschilder én over Leuven.

Per goed volbrachte opdracht of juist antwoord krijg je punten. Het team met de meeste punten is – dat spreekt voor zich – de grote winnaar van het spel!

Reserveer jouw spel!

Wil jij op ludieke wijze meer te weten komen over Dieric Bouts en het stadscentrum van Leuven ontdekken? Reserveer dan jouw spel! De organisatoren voorzien al het nodige materiaal en zorgen voor een professionele spelbegeleider die jullie de nodige uitleg geeft.

Toegankelijkheid

Ben je rolstoelgebruiker of heb je bepaalde bijzondere noden? Contacteer dan de medewerkers van de festivalpartner. Zij bezorgen je een gepaste plaats en helpen je graag verder.

  • Contact iChallenge: +32 (0)478 07 66 79 of info@ichallenge.be

Ontdek ook

Wandeling
Spel

Fo­to­zoek­tocht 'Bouts (be)zoekt Leuven'

06/11/23 - 14/01/24
In verschillende wijken en buurten
Openingsuren

29.10 t.e.m. 14.01 om 09.00 - 19.00 uur

Tickets
  • € 22 per persoon, met een minimumbedrag van € 220 per gereserveerd spel.
  • Het spel wordt steeds gespeeld met een eigen groep (geen mogelijkheid om aan te sluiten bij een andere groep).
Toegankelijkheid

Startlocatie: Oude Markt, aan het standbeeld van De Kotmadam

Contact

Voor alle info rond dit event kan je terecht bij de eventpartner: